YVES BERENDSE
Zin in jou

BIOGRAFIE YVES BERENDSE

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de gasten vermaakte met zijn optredens. Wat is ontstaan als een grapje, is inmiddels voor Yves Berendse uitgegroeid tot een passie.

Door zijn energieke manier van optreden, zijn commerciële setlist (met o.a. hits als Ik leef niet meer voor jou, Laat me, Mag ik dan bij jou en zijn eigen hits Zin in jou, Voor jou en zijn laatste single Ik wil alleen maar jou) en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse maandelijks toe en wordt hij nu ook buiten de Amsterdamse regio steeds vaker geboekt.

Tijdens de Buma Awards in Den Bosch kreeg Yves Berendse de Buma Talent Award uitgereikt als beste nieuwkomer en deelde hij het podium met grote namen op muziekgebied, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

Zijn single Ik wil alleen maar jou is een energiek uptempo nummer met grote hitpotentie. Yves trekt regelmatig het land in samen met o.a. Danny Nicolay en Danny Froger.

Yves Berendse is inmiddels uitgegroeid tot een vaak geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches.

Met zijn eigen band bestaande uit o.a. uit Lean Robbemont (Waylon), Clemens Blacquiere (Marco Borsato), Marcel Schimscheimer (Froger) en Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace) heeft hij muzikaal een solide fundering gelegd en geeft hij op een event de beste optredens.

In 2024 scoort Yves met hulp van TikTok een megahit met “TERUG IN DE TIJD”.

VIDEO'S

GALLERIJ

BOEK YVES BERENDSE NU

PETER LOREE
Winkelwagen
Scroll naar boven