FRANS DUIJTS
Jij denkt maar dat je alles mag van mij

BIOGRAFIE FRANS DUIJTS

Frans Duijts is begonnen met zingen door zijn grote held: André Hazes. Zo zong hij al vele jaren als imitator van André. In 2006 verscheen zijn eerste Album: “Ik zing een lied voor jou” waarmee hij een grote schare fans achter zich kreeg, maar hij wilde nog meer zijn eigen sound neerzetten. Tot hij zichzelf eens afvroeg: “Komt er voor mij dan ook een dag” En die kwam er zeker! Want dit was de titel van zijn eerste nummer van het tweede album, dat hij in 2008 bekend maakte “Zo ben ik mezelf”. 

Al snel volgde het nummer “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” waarmee hij zijn grote doorbraak in Nederland maakte. Hij presenteerde het nummer voor het eerst in het tv programma “Zomer voorbij” dat plaatsvond in oktober 2008. Daarmee kreeg hij een enorme boost in zijn zangcarrière en werden Jan Smit, Nick en Simon en de 3JS zeer gecharmeerd van Frans zijn zangkunsten. 

Na deze boost is hij verder gegaan met zingen en heeft hij in 2010 zijn derde Album uitgebracht genaamd “Leef je droom”. Hiermee verkocht hij meer dan 50.000 exemplaren waarna hij zijn platina award in ontvangst mocht nemen. 

In 2011 lanceerde Frans de eerste editie van de Waalkade feesten. Dit is een evenement dat plaatsvindt in zijn geboortestad in Tiel. Hier komen jaarlijkse meerdere gastartiesten optreden en werd in 2014 zo groot, dat het zich verplaatste naar een andere locatie. Later in 2011 werd er een nieuwe single geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen. Het nummer heet “Morgen is pas morgen” en werd Frans’ eerste hitnotering op zijn naam geschreven. 

Later zet hij ook zijn voet in het Vlaamse land en brengt hij het nummer “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” opnieuw uit wat tot een groot succes leidde. 

VIDEO'S

BOEK FRANS DUIJTS NU

PETER LOREE
Winkelwagen
Scroll naar boven