DJANGO WAGNER
Kali

BIOGRAFIE DJANGO WAGNER

Dat het zigeunerbloed door de aderen van Django Wagner stroomt is duidelijk te horen in zijn superhit Kali. De single waaraan het wereldberoemde Rosenberg Trio meewerkte staat wekenlang in de hitlijsten en wordt een echte feestklassieker.

Na deze single volgden grote hits als: Mooie Blauwe Ogen, Mijn Naam Dat Is Marina en Maar Toch Blijf Jij Me Trouw. De zanger is inmiddels immens populair en overal waar hij optreedt gaat het dak er af! Zijn indrukwekkende stemgeluid laat de boxen op het podium letterlijk trillen door de geweldige sound en zijn uitstraling en persoonlijkheid maken hem een geliefd artiest.

Django Wagner heeft niet stilgezeten. Buiten de zeer goed ontvangen platen met Outsiders zagen ook de singles Ik Wil Bij Je Zijn, Als De Zomer Komt, Volare en Dansen Op De Mambo het levenslicht. Muziek roept sfeer op, prikkelt mensen en brengt emoties en is goed voor je op allerlei gebieden. Ook verbindt muziek mensen. Mijn vak is het mooiste wat er is, het is heerlijk om mensen blij te maken met nieuwe liedjes en optredens.

In het voorjaar van 2023 verscheen de nieuwe single van volkszanger Django Wagner. De video voor deze nieuwe song is opgenomen in de Turkse Riviéra in de stad Kemer. De tekst en muziek van dit liedje daarvoor is Django verantwoordelijk tezamen met Frank van Weert en zijn vaste producer Waylon van der Heijden. Het voorjaar is een mooi moment om elkaar weer op te zoeken en er samen een feestje van te maken. Dat het zigeunerbloed door de aderen van Django Wagner stroomt is duidelijk te horen in ‘Als Jij Kon Voelen’.

Django zit al jaren in het vak en laat de mensen dansen en feesten tijdens zijn optredens. Django weet als geen ander hoe een goede show in elkaar zit. Van uw evenement maakt hij met al zijn kennis, ervaring en muzikaliteit een daverend succes.

Mail of bel ons voor de beschikbaarheid.

VIDEO'S

BOEK DJANGO WAGNER NU

PETER LOREE
Winkelwagen
Scroll naar boven